مشاوره حقوقی رایگان - دریافت از حقوق پدر بعد از طلاق

سلام من یکسال هست طلاق کرفتم پدرم بازنشسته ی ارتش هستند که با خانمی ازدواج مجدد کردند ایا من میتونم از حقوق پدرم استفاده کنم پدرم در قید حیات هستند شاغل نیستم و‌خودمو بیمه تامین اجتماعی کردم ایا این بیمه مانع هست

پاسخ ها :

دریافت حقوق بازنشستگی پدر در صورت زنده بودن پدر دریافت حقوق بازنشستگی پدر توسط دختر مطلقه دریافت حقوق پدر بعد از طلاق مستمری بازماندگان مستمری