مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر توسط دختر مطلقه

با عرض سلام.
مهرماه سال گذشته 98 بر اثر حادثه تصادف رانندگی که من و دو فرزندم نیز در داخل خودرو بودیم، والدین خود را از دست دادم و یکی از فرزندانم نیز به شدت از ناحیه سر و صورت آسیب دید. بعد از گذشت 6 ماه با توجه به اختلافات قبلی، که بعد از حادثه یاد شده، این اختلافات شدت یافته و منجر به جدایی از همسرم شدم. حدود یک ماه پیش نسبت به دریافت حقوق بازنشستگی پدرم اقدام نموده که بعد از چند روز جهت پیگیری به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمودم، گفتند چون همسایه ها گواهی نموده‌اند که همسر شما به منزل من رفت و آمد داشته طلاق صوری محسوب می شود و حقوق پدر من شامل حال نمی شود. هر چقدر توضیح دادم که شرایط دختر من طوری نیست که با این قضیه به راحتی کنار بیاید و نظر پزشک جراح مغز دخترم و روانپزشک عدم وارد نمودن هر نوع شک به او می باشد و باید این قضیه را آرام آرام به دخترم بگویم، گوش شنوایی نبود. حال خواهشمندم در صورت امکان بنده را راهنمایی کنید که چگونه این مشکل را حل کنم. بسیار ممنونم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به رئیس اداره و حفاظت مراجعه و مشکل و دلایل را بیان کنید اگر نپذیرفتند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

با سلام شما باید علیه تامین اجتماعی طرح شکایت نمایید. بهتر است در این خصوص وکیل اختیار کنید