مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع در مزایده

باعرض و سلام و ادب خدمت شما بزرگواران. اینجانب ملک مشاع غیر قابل افراز به تایید اداره ثبت اسناد رشت دارم که از طریق دادگاه حقوقی برای فروش در مزایده اقدام کردم دادگاه بعد از کارشناسی و تعیین قیمت ملک و میزان سهم هرکدام از شرکاء رای صادر کردند و چون غیابی بود گفتند باید دو تا 20 روز بگذرد که دستور فروش به اجرای احکام بدهند حال اینجانب بعد از 45 روز مراجعه کردم گفتند تقاضا بنویس برای اینکه قاضی دستور فروش بدهد من هم نوشتم و بعد از زدن تمبر به من گفتند یکماه دیگه مراجعه کنم آیا این روال کاری درست است یا خیر. باید اعتراض کنم به مدیر دفتر و منشی های شعبه. متشکرم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام پس از تقاضای اجرا ، باید اجراییه به تمام طرفین پرونده ارسال شود تا امکان ارجاع به اجرای احکام داشته باشد. به نظر مشکلی وجود ندارد و بی مورد حساسیت به خرج میدهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم