مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

 تعقیب
سلام خسته نباشید بنده چند ماه پیش با یه نفر درگیر شدیم چاقو خوردیم طرف روز اول رفت بازداشت بعدش جواب پزشک قانونی حالت غیر منازعه نوشته و من شاهد هم بردم پرونده قرار منع تعقیب به دلیل فقدان ادله کافی جهت انتساب بزه های فوق صادر بعدش اعتراض کردم بازم پرونده رد شد نتونستم ثابت کنم حالا طرف رفته افترا شکایت کرده میتونه کاری بکنه میتونه افترا رو ثابت کنه با برگه قرار منع تعقیب که دستش داره یا من میتونم بگم این کار انجام شده من نتونستم ثابت کنم

پاسخ ها :

صادق قادری

صادق قادری :

اصولا شکایت اشخاص از یکدیگر احقاق حق تلقی میشود و از موارد افترا نیست مگر اینکه با علم به عدم انجام جرم، از فردی شکایت شود

یک وکیل

سلام
افترا درصورتی صدق میکنه که اصل نزاع منتفی باشد لذا چون نزاع بوده ولی اثبات نشده افترا محسوب نمی شود اگه افترا شکایت کرد بهم خبر بدید تالایحه محکمی در رد شکایت تنظیم کنم براتون