مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی مدنی

با عرض سلام و احترام. خانمم از حق حبس استفاده کرده و کارشناس نفقه ده میلیون تومان نفقه معوقه تعیین کرده الان در مرحله شورای حل اختلاف هستیم یک نفر منو راهنمایی کرده گفته برو گزارش اصلاحی بزن نفقه جاریه اش بپرداز اگر اینکار نکنی طلاق یکطرفه میگیره ؟ ایا اگر اینکار نکنم طلاق میگیره؟ با تشکر.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام گزارش اصلاحی قبل از صدور رای امکان پذیر هست یا در موقعی که رای غیابی باشد و واخواهی نموده و مجدد دادگاهی تشکیل شده باشد یا اینکه در مرحله تجدیدنظر توافقی بر میزان آن بشود تا گزارش اصلاحی صادر شود . خیر به صرف محکومیت حق طلاق برای همسرتان ایجاد نخواهد شد مگر با استنکاف از پرداخت