مشاوره حقوقی رایگان - تعداد شاهد

باسلام همسایه از من در دادسرای کیفری شکایت کرد مبنی بر مزاحمت ملکی از طریق سروصدا و من این کارو نکردم و هیچ سروصدایی نداریم و یک شاهد به بازپرسی ارائه داد که برادرش بود و شاهد دیگه ای هم نداشت و شاهد در اظهاراتش نوشت من ساعت 2:30 شب چندروز بعد عید نوروز رفتم عید دیدنی دیدم یک نفر از پله ها به سرعت رفت پشت بام و سروصدا کرد و به سرعت اومد پایین که فهمیدم همسایه طبقه پایین برادرم هست که به قصد مزاحمت رفته بود و من واقعا این کارو نکردم و به بازپرس هم گفتم که نکردم و بخاطر اینکه من شاغل هستم شب زود میخوابم تا صبح زود بیدار بشم ایا فقط برادرش که خودشو دروغ شاهد معرفی کرده بود برای دادگاه کافی است ؟؟ و شاهد دیگری ندارد و ایا حرفاش نشان دهنده این نیست سروصدا از جانب خودشون بود که ساعت 2:30 شب کسی عید دیدنی میره و ایا این شاهد و دادگاه قبول میکنه؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . اینکه شاهد برادر باشد یا غریبه مهم نیست چون شکایت کیفری است نه حقوقی . دوما خیلی راحت میتوانید در این خصوص برائت اخذ کنید و در صورت نیاز به وکیل مراجعه فرمایید به نظر مشکلی برایتان بوجود نخواهد آمد