مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام خدمت وکلای محترم سوالی داشتم که جوابش برای بنده خیلی اهمیت بالایی داره
به دختر خانومی علاقه مند هستم که ایشون 5 الی 6سال پیش سر یه اشتباه و جهالت پرده بکارت خودشونو از دست دادن با رابطه جنسی با یه پسر سوال بنده اینه اگر ایشون تشریف ببرن پزشکی قانونی آیا زمان ازاله پرده بکارت تعیین میشه که مال 5 یا 6 سال پیش هست دقیق یا حتی حدودی معلوم میشه توسط پزشکی قانونی چون جاهایی من شنیدم زمان حدودی ازاله پرده بکارت رو پزشکی قانونی تشخیص میده مثلا آیا میگه حدود 5 الی 6 سال پیش یا توانایی تشخیص این مسئله توسط پزشکی قانونی مقدور نیست؟

علت سوال این موضوع اینه که خانواده بنده سر دختر بودن و پرده بکارت خیلی حساس هستن و بنده دروغ گفتم من با ایشون این کارو کردم.
تا سر ازدواج بنده با ایشون سنگ نندازن
خواهش میکنم راهنماییم کنین ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" این سؤال کراراً تکراریست و طرح مجدد سؤال بی مورد و بلاوجه بوده ، ضمن اینکه طرح آن در فضای عمومی مجازی ، خلاف حریم خصوصی افراد و اخلاق حسنه و نزاکت اجتماعی و همچنین خارج از صلاحیت اظهار نظر وکلای دادگستری و در صلاحیت پزشکی قانونی است و در صورت تقاضا ، پاسخ علمی و کارشناسی پزشکی قانونی نیز به ذینفع و زیاندیده ارائه می شود و نه شما !

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

جواب سوال اول : زمان به صورت حدودی مشخص می شود ونه قطعی...