مشاوره حقوقی رایگان - پلاک های مخدوش و دست کاری شده و ناخوانا

با سلام و احترام
میخواستم بدونم پلاک های مخدوش و دست کاری شده ی ماشین هایی که در خیابان میبینیم و به واسطه ی مشکلات و معضلاتی که ممکن هست با اتفاقاتی که هر روز در سطح شهر بوجود بیاید،مسئول و ارگان رسیدگی کننده کیست؟
چون با تماس با راهنمایی و رانندگی و پلیس 110 هر دو موضوع رسیدگی را به گروه مقابل ارجاع داد
میخواهم یاداوری کنم که این پلاک های مخدوش و ناخوانا فقط مشکل فرار از قانون های جریمه و ... را ندارند بلکه وقتی خدای نکرده با تصادف ها و فوت افراد، فرار میکنند و متاسفانه داغ های سنگین بر دل افراد و جامعه میگذارند....
لطفا راهنمایی بفرمایید تا بدانم این موضوع از چه طریق پیگیری و نتیجه گیری میشود؟ن روزانه حداقل 10 خودرو با پلاک های مشکل دار در سطح شهر میبینم و گاها عکس از پلاک ها گرفته ام،از چه طریق میتوانم به مراجع قانونی اعلام کنم؟

تشکر

پاسخ ها :

پلاک مخدوش دستکاری پلاک خودرو پلاک خودرو