مشاوره حقوقی رایگان - برگه پارکینگ کفی موتور سیکلت

باسلام وقت بخیر موتورسیکلت بنده از طرف نیروی انتظامی توقیف و به پارکینگ منتقل شد در برگه ای که رسید میشود و سه برگی است علت توقیف موتور را همراه نداشتن مدارک عنوان کردند که من درخواست کردم که اجازه دهند مدارکم را ارائه دهم که با مخالفت جدی متصدی مواجه شدم و متاسفانه در برگه سفید که در دست داشتند کلمه پلاک مخدوش را هم اضافه کردند اما در برگه ای که در دست بنده هست چنین کلمه ای عنوان نشده پرسش بنده این است که ملاک عمل کدام است؟ آیا کار ایشان وجه قانونی داشته و بایستی بنده دادگاهی شوم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

میتوانید بازرسی بروید و شکایت کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام برای ماموران مافوق معمولا کلام مامور ارجح تر است ضمن اینکه بگویید ب بازرسی شکایت میکنم

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام خیر ندارد درصورت شکایت همین مطالب را عنوان کنید بسیار مط