مشاوره حقوقی رایگان - جاده

با سلام . و عرض خسته نباشید . بنده زمینی کشاورزی در روستا دارم که به از پدرم به ارث رسیده .که حدود 25پیش جاده ازداخل زمین صورت پیچ عبور می کرده که جهاد سازندگی جاده را از حدود 10 مترپایین تر تغییر داد تا جاده مستقیم شود بازم هم از داخل زمین من عبور کرده وجاده قدیم را ب من واگذار کرده اند و من هم آن را شخم کردم و الان بهد 25 سال فردی ادعا می‌کند ک جفت جاده ها را باید داد آیا حق می‌گوید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا

و اگر از زمین شما تصرف شده و به جاده تبدیل شده است حتی شما میتوانید دادخواست مطالبه قیمت زمین طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی را مطرح نمایید
و ..