مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام صیغه نامه بردن خانواده همسرم و دفترخانه باهاشون آشناس رفتم گفت6میلیون بده تا برات بنویسم اینجا صیغه شده وگرنه نمیکنم ثبت نشده من 10سال زندگی کردم همه شهرم میدونن زنه منه شاهد هم هرچقد بگید میارم عکسهای خانوادگی تو این 10سال هرچی بگید حتی مهره دادستان که صیغه کنیم به اذن پدر احتیاجی نیست همش هست فقط صیغه نامه بردن دفترخانه میگه پول گفتم ندارم الان قبول نکرد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی به باج دادن به دفتردار نیست
دادخواست اثبات وقوع نکاح تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید هزینه ثبت نکاح را طبق تعرفه پرداخت نمایید
و اخذ وجه قانونی میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد