مشاوره حقوقی رایگان - خسارت احتمالی

وقتتون بخیر توی پرونده تامین خواسته ومطالبه وجه خسارت احتمالی پرداخت شده ولی خوانده وجه نقد و اموال منقول و غیر منقول نداشته برا توقیف ایا میشود تا جلسه دادگاه از دادگاه خواهش کرد به جای وجه نقد پرداخت شده بابت خسارت احتمالی به همون اندازه ملکم جایگزین بشه و پولو پس بگیرم
ممنونم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید تقاضای تبدیل تأمین بدهید...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وقتی مالی جهت تامین نداشته تامین خواسته اصولا منتفی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تامین خواسته برای زمانیه که بخواهید مالی از طرف توقیف کنید حالا که مالی برای توقیف ندارد درخواست استرداد پول خود را به دادگاه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تامین خواسته را استرداد کنید