مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست

با سلام بنده بابت انجام کاری بین سالهای 98 تا 1400 به درخواست یکی از دوستانم طی چندین فقره واریزی برای ایشان داشتم حال اینکه من مبالغ رو به درخواست ایشان چون خود حساب خود شخص مسدود بود به حساب برادر ایشان و دو تن دیگر از دوستانش واریز کردم آیا الان میتوانم درخواست استرداد وجه رو از طریق فیش های بانکی انجام بدم؟ و اینکه بر علیه این طرف باید طرح دعوا کنم یا بر علیه حسابهایی ک مبالغ رو واریز کردم؟ آیا اگر شکایت کنم امکان دارد دادگاه حسابها را تا پایان دادرسی مسدود کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید
و باید دعوا به طرفیت تمام افراد باشد

بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اگر درخواست تامین بدهید مسدود می شود و باید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحبان حساب تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحبان حساب تنظیم نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برعلیه کسانی که پول به حسابشان واریز کردید
بلی اما با پرداخت خسارت احتمالی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست تمام اشخاص را طرف دعوا قرار دهیم وجه خود را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا به طرف مقابل و صاحب حسابها اظهارنامه ارسال کنید و سپس علیه صاحب حساب ها دادخواست مطالبه وجه بدهید می توانید طرف مقابل را نیز طرف دعوا قرار بدید.