مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی و از کار افتادگی جزیی

سلام.خسته نباشید. هنگام اعزام به خدمت سربازی پای راست اینجانب نسبت به پای چپم انحراف بیشتری داشت و دچار پای پرانتزی که سمت پای راستم بیشتر از پای چپم بود ولی به تشخیص دکتر در معاینات اولیه سالم تشخیص داده شدم حتی معاف از رزم هم نشدم در حالی که پای پرانتزی اون هم وقتی که یک طرف پا بیشتر از طرف دیگر انحراف داشته باشد با چشم و دیدن هم قابل تشخیص است... در طول خدمت دچار تشدید بیماری خود شدم که دکتر ارتوپد ارتش تشخیص به عمل جراحی پای راست که انحراف بیشتری داشت شدم و پلاتین قرار دادم و به این علت دچار کوتاهی پا تقریبا یک سانت شدم و اکنون توانایی قبل را ندارم...
آیا به دلیل عدم تشخیص پای پرانتزی در هنگام معاینات اولیه میتوانم شکایت کنم؟؟؟
باید به کجا شکایت کنم و به چه عنوانی؟؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر مرتبط با قصور پزشکی باشد می توانید از یگان متبوع خود امر پیگیری را اغاز کنید