مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخير و خواسته اصلي کارگر

سلام
در یک کار پیمانکاری که مجری اصلی بوده ام آن را به دلیل کوچک بودن به دلیل دوستی و حمایت به یک پیمانکار دست دوم واگذار کردم ( که همان دوستم بود ) و هیچ سند ومدرکی و قراردادی فی مابین نبود بعد از یک ماه طی تماس تلفنی از جانب دوستم برادر خود را به عنوان مجری ( کارگر اجرای پروژه ) معرفی و خودش از شروع بکار اجتناب نمود و بنده بدلیل دیرکرد در اجرای پروژه مدیریت را عهده دار شده و برادر را بعنوان هماهنگ کننده و کارگر روزمزد معرفی کردم و در طی اجرای کار بدلیل ناکارآمد بودن کلی متحمل ضرر و هزینه کرد مازاد شدم نهایتا بعد از گذشت 8 ماه از اتمام پروژه و تسویه با ایشان و ادعای واریزی مبلغ 118 ملیون از جانب خودش بابت اجرای کار که حتی مازاد بر حق یک کارگر روزمزد است همکنون تعدادی سند پرداختی که بدلیل اعتماد توسط ایشان خریداری شده و مبلغ توسط بنده واریز شده بود ادعا مینماید واریزیهای بنده را هزینه خرید مصالح و کارگران نموده و طی سند سازی و جعل اسناد خریدی که فاقد مهر و تاریخ و .... میباشد و جمع آوری شاهد و ارائه شهادت از جانب افرادی که حتی بنده را نمیشناسند اقدام به شکایت و صدور قرار اعدادی نموده است و حال آنکه بنده لایحه ای مبنی بر عدم قرارداد فی مابین و تسویه کل کارکرد کارگران روزمزدی که ایشان هم جزو آنان بود نموده ام.
آیا امکان اینکه دادگاه حکم علیه بنده دهد وجود دارد؟ و بهترین راه برای جلوگیری از افترای این شخص چیست که مایه آبروریزی و حیثیت بنده شده است؟

پاسخ ها :

خسارت دیرکرد جعل اسناد