مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دیرکرد بابت عدم تحویل واحد مسکونی در تاریخ مقرر

سلام وعرض ادب بنده یک واحد آپارتمان در تاریخ 1396/09/18با بنگاه پیش خرید کردم طبق قراردادواحد مسکونی میبایست در تاریخ 1396/11/30.تحویل داده میشد .بنده دوفقره چک بدون تاریخ به ارزش هرکدام 15میلیون تومان دادم یکی بابت تحویل واحد مسکونی ویکی بابت انتقال سند ضمنا در قرارداد قید شده بابت عدم تحویل واحد مسکونی در تاریخ مقرر روزانه مبلغ 30هزار تومان جریمه دیر کرد توسط پیمانکار پرداخت گردد الان که فراخوان زدن که برای تحویل سند مراجعه کنید بنده بابت دیر تحویل دادن واحد مسکونی تقاضای دیر کرد روزی 30هزار تومان کردم اعلام کردن که ما واحد را سال 97تحویل دادیم وشما باید چک تحویل به مبلغ 15میلیون تومان را پرداخت میکردید پس شما هم باید خسارت دیرکرد پرداخت کنید طبق مدارک موجود در تاریخ 1399/01/25هنوز امتیاز گاز گرفته شده وبرق هم نداشته با توجه به اینکه در قرار داد جز تعهدات پیمانکار بوده که با امتیاز آب وبرق وگاز تحویل شود .پیمانکار ادعا میکند شما چهار سال است که واحد مسکونی دست شماست در صورتی که من سال 1400سکونت کردم میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم از بنگاه یا پیمانکار وادعای دریافت خسارت کنم ضمن زمینها مربوط به بنیاد مسکن میباشد ولی پیمانکارش خصوصی بوده ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید طبق قرارداد الزام فروشنده را بخواهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله امکان اقامه دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه تاخیر در انجام تعهد وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه خسارت بر طبق مفاد قرارداد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

قرارداد شما باید مطالعه نمایم تا راهنمایی دقیقتر به شما ارئه نمایم .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتوانید شکایت کنید اما متن شکایت خیلی مهم است که کار شما نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان اقامه دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه تاخیر در انجام تعهد وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه خسارت با تعیین وجه التزام و خسارت‌ روزانه تاخیر در تادیه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما نیز به تعهد خود عمل نکرده اید . برای گرفتن پاسخ دقیق بهتر است تماس گرفته و تصویر مدارک را برای بررسی ارسال کنید