مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام وقت بخیر.
اگر کسی بخواهد از خارج از کشور پول به حساب شخصی در داخل کشور بزند و مقدار پول هم بسیار بالا باشد (بالفرض 1 میلیارد تومان) و حساب مقصد هم تاکنون صفر بوده باشد برای اینکه مشکلی از طرف دولت نسبت به فرد دریافت کننده وجه پیش نیاید چه اقداماتی لازم است؟
الصاق: طبق باید و نباید هایی که در سیستم دولتی ایران حاکم است اگر پول زیادی وارد حسابی که تا کنون هیچ پولی در آن وجود نداشته و یا کم بوده است شود دارنده حساب بایستی جواب گو باشد.
تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید منبع پول مشخص و قوانین بانکی رعایت شده باشد. مالیات احتمالی آن هم داده شود. ضمنا اگر منبع پول مشخص نباشد و اسناد و مدارک کافی نداشته باشید در هر کجای دنیا که باشید پول شما بلوکه میشود.