مشاوره حقوقی رایگان - اعدام با یک درجه تخفیف

سلام وقت بخیر پدر بنده را با زیر 1 کیلو هروئین دستگیر کرده اند و به دلیل داشتن 9 سابقه حکم اعدام با یک درجه تخفیف به آن داده اند که این تخفیف با پیگیری در دادگستری شهر استان خودمان تایید شده اما می گویند تاییدیه تهران مهم است
ایا ممکن است تهران درجه تخفیف را رد کند یا همینکه استان قبول کرده کافی است؟ (به گفته خود دادگستری گفته اند که با تایید ما تهران هم تایید میکند ) ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

اعدام با یک درجه تخفیف اعدام مواد مخدر اعدام مواد مخدر