مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر هروئین

حدود دوسال پیش
پدرم با 13/700 کیلو هروئین گرفتن
قاضی حکم اعدام با یک درجه تخفیف داده و دیوان عالی هم تایید کرده و الان رفته برای کمیسیون عفو بخشودگی آیا این حکم شکسته میشه؟و هیچ سابقه ی کیفری هم ندارد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اصولا به حبس طویل المدت تبدیل میگردد و راه حل وجود خواهد داشت برای وی وکیل انتخاب نمایید و به وکیل تسخیری اکتفا نشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و بستگی به نظر قاضی دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و بستگی به نظر قاضی دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر حکم قطعی شده است. تقاضای عفو و بخشودگی مراحل جداگانه و شرایط خاص دارد