مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت جانمایی پارکینگ و صورت جلسه ثبت

سلام. ببخشید در یک مجتمع قدیمی (83) در صورتی که بین جانمایی پارکینگ ها و صورت مجلس نوشته شده مغایرتی باشد. دادگاه کدام را ملاک قرار میدهد. ما تا این تاریخ 9 واحد طبق جانمایی پارک کردیم و صورت مجلس رو مطالعه نکرده ایم. به تازگی واحدی که پارکینگ با مزاحمت و بدی داشته فروخته شده به یک نفر. اونم رفته ثبت بعد از 15 سال جانمایی رو تغییر داده. میشه همچنین کاری به تنهایی انجام بده؟الان همسایه ها اعتراض دارن و همه جانمایی رو قبول دارن و میگن که صورت مجلس که سیاست و مرموزانه نوشته شده است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
آنچه در صورتمجلس تفکیکی قید شده ملاک هست

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام صورتمجلس تفکیکی باید به امضا همه مالکین رسیده باشد و الا اعتباری ندارد