مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شاهد

با سلام
فردی کلیه لوازم انباریمان در پایین مجتمع را دزدیده یکی از همسایگان دیده که کار چه کسی است از طرفی خودم هم به دلیل اینکه مدتی است از سوی همان فرد اذیت می شوم تا حد زیادی مطمئن هستم که دزدی کار اوست ولی همسایه برای شهادت حاضر نیست به دادگاه بیاید آیا نمی شود قانونی شاهد را به دادگاه احضار کنند ؟
همه زندگی ام تو انباری بوده لطفا کمک کنید چگونه شاهد به اجبار به دادگاه بیاید ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر -شاهد را نمیشود به اجبار فراخواند -میتواند در محضر شهادت او را بگیرید وسپس ضمیمه پرونده سازید