مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین سواری با عابر در کنار جاده

سلام،دیروز یکی از دوستانم تصادف کردن و راهی بیمارستان شدن، مقصر راننده پراید گرفته شده چون عابر کنار جاده بوده، و اینکه احیانا راننده پراید بخواهد در نظر کارشناسی تجدید نظر بزنه رای عوض میشه، و اینکه چقدر طول میکشه که دوستم بتونه خسارت خودشو از بیمه بگیره یا بهتر بگم دیه چند مدت طول میکشه واریز بشه به حساب دوستم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, در حوادث رانندگی منجر به خسارت بدنی غیر از فوت، در صورت مطالبه زیان‌دیده، پس از دریافت گزارش کارشناس راهنمایی و رانندگی و یا پلیس‌راه و یا کمیسیون جلوگیری از سوانح راه آهن موضوع تبصره (2) ماده (2) قانون دسترسی آزاد به شبکه حمل و نقل ریلی مصوب 6/7/1384 (در خصوص حوادث مربوط به قطارهای شهری و بین شهری) و پزشکی قانونی، بیمه‌گر وسیله نقلیه مسبب حادثه و یا صندوق، حسب مورد مکلفند بلافاصله حداقل پنجاه‌درصد(50%) از دیه تقریبی را به اشخاص ثالث زیان‌دیده پرداخت ‌کرده و باقی‌مانده آن‌را پس از معین‌شدن میزان قطعی دیه با رعایت مواد (31) و (32) این قانون بپردازند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم