مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

پدر من یک بازنشسته ساده و مستاجر است و در یک پرونده حقوقی محکوم به پرداخت مبلغ 600 میلیون تومان شده با توجه به شرایط پدرم چگونه این مبلغ سنگین برای وی تقسیط خواهد شد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" مبلغ نقدی و پیش پرداخت آن قابل توجه خواهد بود ( معمولاً در حدود نصف و بیش از آن و الباقی نیز بطور قسطی به مبلغ قابل توجه به تشخیص قاضی . چونکه بدهی می بایست در مدت معینی تسویه گردد و نمی تواند استمهال و اقساط پرداختی آن طویل المدت باشد و اگر پرداخت نشود حکم زندان صادر خواهد شد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پرونده باید بررسی شود تا دید موضوع چیست
رقم رقم سنگینی است و نمی توان به راحتی در این خصوص اعلام نظر نمود

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بستگی به شرایط پرونده وشهادت شود و دفاعیات طرف دارد