مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در قرعه کشی خانگی

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای عزیز..... بنده مدیر یک قرعه کشی خانوادگی هستم و در برج 1 سال 98 اولین دوره قرعه کشی خانوادگی را راه اندازی کردم که به خیر تمام شد در دوره ی دوم نفرات قرعه کشی بیشتر شدند و یک نفر از اعضای قرعه کشی فردی را به جمع نفرات قرعه کشی اضافه کرد که برادر وی بود.و ضمانت برادر خود را در برابر کل افراد شرکت کننده قرعه کشی کرد که در صورت پرداخت نکردن قسط هاا بنده که برادرش هستم پرداخت میکنم.این ماجرا مربوط به برج12 پارسال و برج 1 همین امسال است. کل قرعه کشی ما از برج 10 سال 98 شروع و در سال 99 برج 1 تمام شد.قسط برادر وی در برج 5 سال 99 بالا آمد و بنده مبلغ 30 میلیون تومان جمع کرد کل هر ماه قرعه کشی را به حساب فرد عضو قرعه واریز کردم. و وی از آن ماه به بعد قسط ها را با بد حسابی و دیر کرد واریز میکرد تا اینکه 2 قسط آخر را واریز نکرد که مبلغ 4 میلیون میشود. و با کلاهبرداری از چند نفر دیگر در همین منطقه خودمان تصمیم به جابجایی منزل و فرار شد. و بنده که مدیر قرعه کشی هستم از برادر وی که به عنوان ضامن برادر خود بود درخواست وصول طلب خود کردم اما وی قبول نکرد و من هم بعد از مدتی از وی مبلغ 4/400/000 برنج خریدم و مبلغ آن را گفتم بعد از مدتی پرداخت میکنم (فرد ضامن شغلش برنج فروشی است)
بعد از مدتی وی برای وصول پول برنج خود به در خانه ام آمد و من که پول برنج وی را نداشتم گفتم برادرت بعد از گذشت 10 ماه هنوز پرداخت نکرده الباقی قسط خود را پس تو هم بابت طلب خود از من از برادرت بگیر و باقی حسابت را می دهم اما فعلا ندارم وی با بیان این حرف از طرف من شروع به درگیری و تهدید من کرد تا جایی که با چاقو به دم خانه آم آمده و تهدید کرد ... حالا پس از گذشت چند روز از بنده شکایت کرده و نامه از کلانتری برایم آمده برای ارائه توضیحات....سوال بنده از وکلا این هست که بنده باید چکار کنم؟؟ و چگونه حق خود را وصول کنم؟؟ با تشکر از وکلای عزیز که پاسخ بنده را می دهند!!!

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدهی شما موضوعش جداست بدهی برادر ایشان هم جدا
شما باید بابت بدهی خودتان مبلغ را پرداخت و بابت بدهی آن شخص علیه خودش دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید
در خصوص تهدید با چاقو می توانید از فرد برنج فروش شکایت تهدید و توهین کنید