مشاوره حقوقی رایگان - تاتو چشم

با سلام
بنده 10 روز پیش تاتو چشم کردم ولی از اون روز عفونت کرده حالا عفونت به زیر چشمم زده
من چگونه میتوانم از این آرایشگاه شکایت کنم
میشه منو راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید هم از طریق اتحادیه صنف آرایشگران درخواست شکایت کنید و هم از دادگاه های کیفری و به اصطلاح مراجع قضایی علیه ایشان طرح دعوی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرف شکایت کافی نیست باید دید یه عملی انجام شده تحت چه شرایطی با ما تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفتر خدمات قضایی شکایت
خود را مطرح نمایید و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید و