مشاوره حقوقی رایگان - وکالت مال

سلام. من حدود 14 سال پیش مال پدری که در قید حیات نیستند به شوهر خواهر خود وکالت تام دادم تا دنبال فروش این مال باشد. بعد از فروش مال هنوز ما موفق به گرفتن این مال نشدم چون خارج از کشور هستم. لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
میتوانید قانونی اقدام و حق و حقوقتان را مطالبه نمایید . میتوانید اگر خارج از کشور هستید وکالتنامه ای بفرستید برای وکیل یا هر شخصی که اطمینان دارید تا اقدامات قانونی را برایتان انجام دهد . در ثانی اگر چند ورثه بوده اید و فقط یک نفرتان وکالت فروش داده باشید بقیه میتوانند اعتراض و آن معامله را باطل نمایند . به هرحال بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر منظور از عبارت و کلمه مال در سطر دوم سوال شما ثمن معامله است جنانجه همسر شما نسبت به فروش ملک شما اقدام کرده است میتوانید مطالبه ثمن را از وی طلب کنید و وکیل موظف به ارایه حساب به موکل خود است ضمن انکه به غبطه موکل عمل کردن از ضرورت های امر وکالت است .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به طرفیت وکیلتون طرح دعوای حساب ایام وکالت مطرح کنید که چه اقداماتی انجام داده اند