مشاوره حقوقی رایگان - اغفال وكيل

سلام
يك ماه پيش خبر دار شدم كه پسر خواهرم، وكيل من (كه مادرم هستن) را به قصد وام به محضر خانه برده و از ايشان وكالت براى فروش املاك من كه در خارج از كشور زندگى ميكنم گرفته. در حال حاضر اين املاك به اسم غير (فردى كه پسر خواهرم بهش بدهكار است) با سند قطعى قرار گرفته. آيا قانونى تبصره اى و يا راهى براى برگشت اين اموال هست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله هست منتهی باید به طرفیت وکیلتان اقامه دعوی نمایید!!! زیرا ایشان مورد وکالت را از بین برده اند

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هم قانون،هم تبصره،هم راه وجوددارد،اقدامات بایدازطریق یک وکیل توانمند انجام شودتا به حقتان برسید.موفق باشید

سید عبدالناصر ساداتی

جناب آقای سید عبدالناصر ساداتی :

شاید با استفاده از توانایی وکیل بتوانید راهی پیدا کنید
بابد وکالتنامه مادر و شهود شما بررسی بشه