مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک نامه برای پارکینگ

سلام و عرض ادب
احتراما به استحضار می‌رساند که بنده ساکن مسکن مهر بزرگراه .......... هستم و هر بلوک پنج طبقه و 10 واحده هست و پارکینگ ها، زیر ساختمان ها بصورت باز می‌باشد، بیشتر ساکنین با توافق بین خود پارکینگ خود را مشخص کرده و بعد از دیوارکشی کرکره برقی نیز گذاشتن.
متاسفانه از دوسال پیش مهندسین محترم مسکن مهر اومدن و بلوک هارو 20 واحده اعلام کردن و جالب اینجاست که طبقه اول ، دوم و سوم بلوک ما با طرح این آقایون،پارکینگ هامون افتاده زیر بلوک بغلی و یه تعداد از ساکنین بلوک کناری هم اومدن و طلب پارکینگ از بلوک ما دارن ، و متاسفانه سر همین موضوع بیشتر اهالی با هم دیگر دچار مشکل و دعوا و مرافعه شدن حتی تعدادی از اهالی فاز یک و فاز دوم مسکن شدیدا با هم گلاویز شدن.
خواهش میکنم مارو راهنمایی کنید ، هرچقدرهم از مهندسین و مسئولان پروژه مسکن ، نسبت به حل مشکلات خواهش می‌کنیم جواب قانع‌کننده‌ای نمی‌دن.
آیا این مورد به نظام مهندسی مربوط میشه که از این طریق شکایت کنیم.

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

صورت مجلس تفکیکی ساختمان و سند مادر ساختمان را بررسی کنید؛ هیئت مدیره ساختمان بهتر است به وکیل دادگستری مراجعه کنند.