مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سه طبقه تک واحدی دارم مالک هستم سند شش دانگ عرصه اعیان دارم یک واحد را با قولنامه فروختم و پارکینگ بدون مزاحم دادم و قرار شد پایانکار بگیرم و سند تک برگی تحویل دهم ولی شهرداری یک کسری پارکینگ زد درحالی که 3تا ماشین بدون مزاحم تردد دارد چگونه سند تفکیک کنم به هر سه واحد پارکینگ بدهم تا اخر به مشکل نخورن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق شهرداری اقدام و درخواست خود را به دفتر اسناد رسمی داده تا معرفی ب اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد پارکینگ ، باید ضوابط
قانونی شهرداری رعایت بشود و باید شهرداری موافقت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شهرداری پیگیری کنید تایید نقشه تفکیک بر عهده شهرداری است