مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام من حدوددوسال پیش یک موتور خریدم 700هزاربه صاحب سند بدهکار بودم قولنامه دارم الان صاحب سند میگه باید 6میلیون بدی تا سند بزنم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تنظیم نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنین نیست قانونا باید همان مبلغ را تادیه کنید

اما بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و مبلغی بیشتر دهید...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ملزم به پرداخت نیستید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دادگاه اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک را مطرح نمایید