مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه در صورت رضایت شاکی

از فردی به جرم تهدید و توهین و افترا شکایت کردم که در هر سه مورد محکوم شد. حال اگر بخواهم که بنا به مصالحی رضایت بدهم آیا سوسابقه کیفری وی هم پاک می شود؟ یا فقط جریمه های محکومیتش بخشیده می شود؟
اگر بنده در این سه مورد رضایت بدهم و در آینده این فرد دوباره برایم مشکلی بوجود آورد آیا قانون این را در نظر خواهد گرفت که این فرد در این سه مورد اتهام قبلا محکوم شده و من رضایت داده ام و دوباره برایم مشکل بوجود آورده؟ از آنجا که نمی‌خواهم هرگز با این فرد رو به رو شوم امکان گرفتن ضمانت کتبی از وی ندارم اما برای رضای خدا نمیخواهم که سوسابقه ای نیز بر وی مترتب باشد... اما بیم از شرارت های وی در آینده کمی من را مردد نموده است... دوستان چه نظری دارند؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه برای رصای خدا میخواهی رضایت بدی رضایت نده
سابقه محسوب نمیشه و بعدا هم میتونی به این رای استناد کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت پرونده مختومه می شود
و سابقه کیفری نیز محسوب نمی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سو پیشینه ربطی به شکایت شاکی ندارد یکی سری جرائم در صورت اتفاق افتادن و محکومیت سو پیشنه محسوب می‌شود البته صرفاً حبس باید باشد که اجرا هم شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت آثار سابقه در سیستم قضایی باقی میماند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا به کلانتری مراجعه نمایید شکایت کنید و از آن شخصی که دختر شما را همراهی کردن نیز می توانید شکایت کنید و درخواست . زنی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اظهارات شما این جرم فاقد سوء پیشینه می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مذبور شامل سوء پیشینه نمی شود
می توانید درخواست موقوفی تعقیب بدهید تا بتوانید تا یکسال آتی در صورت بروز مشکل مجددا بتوانید شکایت را به جریان بندازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سابقه کیفری موثر بستگی به میزان مجازات مقرر در دادنامه خواهد داشت

در صورت صدور حکم و رضایت شاکی ، قرار موقوفی اجرا صادر خواهد شد و پرونده مختومه میگردد

قبل از رضایت از ایشان اقرارنامه رسمی اخذ نمایید