مشاوره حقوقی رایگان - مرجع و نحوه تقدیم دادخواست مطالبه وجه واریزی توسط فرزند شهید بابت سنوات ارفاقی

درصورت پرداخت کسورات بازنشستگی (سنوات ارفاقی فرزندان شهدا)توسط فرزند شهید به حساب صندوق بازنشستگی، آیامی شود آن وجوه واریزی را طی دادخواست مطالبه نمود؟
_دادخواست بطرفیت صندوق بازنشستگی کشوری ؟یا دستگاه متبوع ؟ تقدیم گردد.
_در صورت مطالبه آیا خسارات دادرسی و تاخیر تادیه قابل وصول می باشد ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدای امر بهتر است به اداره مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید ملک خود را با مبایعه نامه نیز منتقل کنید اما ریسک  اینجور خرید ها بسیار بالاست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید ولی خسارت قابل مطالبه نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبلغ واریزی اصولا قابل استرداد نمی باشد