مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

با سلام خسته نباشید خانومم مهریه را اجرا گذاشت و دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را هم دادن که حکم معافیت هزینه دادرسی مهریه برای خانومم قبول شد و محکومیت بنده به هزینه دادرسی صادر شد وبنده دادخواست اعسار پرداخت مهریه دادم و قبول شد که یکسال 1 سکه بدم. حال سوالم این است که اول باید هزینه دادرسی پرداخت کنم یا مهریه خانومم را ؟؟و هزینه دادرسی هم اقساطی میتونم پرداخت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما همان یک سکه را باید پرداخت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هزینه دادرسی با شخص شاکی و خواهان است میتوانید تقاضای اعسار کتید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست فعلا یک سکه را پرداخت نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به رای صادره نسبت به اعسار دارد