مشاوره حقوقی رایگان - رای مورد اعتراض تایید شد

با سلام اینجانب x از طرف شاکی y از بنده به دلیل مزاحمت ملکی شکایت کرده بود و طی کارشناسی و رای دادگاه به بنده حکم برائت دادند ولی شاکی اعتراض و در دادگاه تجدید نوشته شده بود رای مورد اعتراض تایید شد؟
یعنی؟
و بعد از یک روز دادنامه به وکیلم ارسال و برای شاکی و هم چنین بعد یک روز دیگر ابلاغیه برای وکیلم و شاکی ارسال شد یعنی چی شده؟
ممنون میشم کمک کنید آیا به نفح بنده بوده یا نه چون دسترسی به وکیلم ندارم از ارسال ابلاغیه میترسم برای من نیومده ابلاغیه و دادنامه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام
به احتمال خیلی زیاد همان رای بدوی تایید شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به اظهارات شما احتمالاً تایید می گردد گرچه هیچ وقت نمی توان نتیجه را پیش بینی نمود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
احتمالاً رأی بدوی تأیید و قطعی شده است .

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

رای به نفع شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا از طریق شعبه دادگاه پیگیری کنید