مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر نرخ های پرداختی 12،14،18درصد در موقع تجمیع سوابق

عرض سلام و ادب
درصورتیکه خانمی تعدادی از سال های سوابقش را بیمه اجباری باشد و تعدادی را بیمه زنان خانه دار تامین اجتماعی با نرخ 12درصد و چند سال رو با نرخ 14درصد و چند سال رو با نرخ 18درصد باشد، آیا نرخ های متفاوت پرداختی زنان خانه دار در میزان مستمری بازنشستگیش تاثیر دارد یا خیر؟
و چگونگی تاثیرش رو توضیح بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نحوه محاسبه را از اداره مربوطه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نرخ پرداخت سنوات پایانی مورد نظر قرار می گیرد