مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام. پدر من 57 سال سن داره. 17 سال سابقه تامین اجتماعی داره. 11سال سابقه خدمات درمانی. برای تجمیع این دو تامین اجتماعی مبلغ 50 میلیون تومان میخواد و توانایی پرداخت این پول رو نداره.
از طرفی پدر من 15 سال پیش عمل قلب باز کرده و دیگه توانایی کار کردن نداره.
چه کاری میتونیم انجام بدیم که بازنشسته بشه با 28 سال یا از کار افتادگی بگیره
ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید 60 سال سن داشته باشه برای کارافتادگی از تامین اجتماعی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید یا دو سال دیگر ، حق بیمه پرداخت نمایید و با 30 روز کامل ، بازنشسته بشوید یا باید درخواست از کار افتادگی نمایید تا در کمیسیون بررسی بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهنرین کار اینه که دو سال دیگر حق بیمه دهید تا با 30 روز کامل بازنشسته شوید و یا درخواست از کار افتادگی کنید تا در کمیسیون بررسی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست از کار افتادگی نمایید تا در کمیسیون بررسی بشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درخواست از کار افتادگی کنید تادرکمیسیون بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بهنرین کار اینه که دو سال دیگر حق بیمه دهید تا با 30 روز کامل بازنشسته شوید و یا درخواست از کار افتادگی کنید تا در کمیسیون بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید یا دو سال دیگر ، حق بیمه پرداخت نمایید و با 30 روز کامل ، بازنشسته بشوید یا باید درخواست از کار افتادگی نمایید تا در کمیسیون بررسی بشود