مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تجاوز به عنف توسط شاکی

باسلام و خسته نباشید بنده شاکی پرونده تجاوز حکم شلاق و تبعید برای متهم گرفته ام که شلاق انجام شده و پرونده تبعید به آن شهر ارسال شده یک بار متهم مراجعه نکرده و و پرونده در ان جا بسته و اجرای احکام منتقل شده و دوباره با پیگیری بنده پرونده در ان شهر باز شده و در اخرین پیام در سامانه فقط زدند نیابت انجام شد و پرونده در آن شهر مختومه شده این یعنی چی؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیابت یعنی یک سری اقدامات باید در شهر مورد نظر انجام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیابت انجام شده است و پرونده به مرجع نیابت دهنده ارسال خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده جهت انجام پاره ای امور نیابت داده شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص موضوع پرونده نیابت داده است و بعلت انجام مورد نیابت داده شده مختومه شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر موضوع نیابت انجام شده است بهتر است حضوری پيگير ماجرا شوید