مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت حلقوی

با سلام، من یازده ماهه که با یک پسری دوستم و باهاش از جلو رابطه داشتم و در طول عمرم فقط با ایشون رابطه جنسی داشتم و با هیچکسه دیگه ای هیچ نوع رابطه ای نداشته ام ولی چون پردم حلقویه به من شک داره، میخواستم ببینم راهی برای اثباته اینکه من فقط با اون رابطه داشته ام وجود داره ؟!

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر عقد نکرده اید چرا خودتان را میخواهید بدبخت کنید ؟ هر وقت اراده کند میتواند شما را بدون هیچ حق و حقوقی رد کند شما نگران شک کردن او هستید؟ در هر حال تشخیص بکارت با پزشکی قانونی هست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای اثبات نوع ان میتوانید از یک پزشک معتمد زن متخصص زنان بهره گیری نمایید .