مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی

باسلام و خسته نباشید. خانمی سی ودوساله هستم یه زمین به اسمم هست داشتم خونه می ساختم یه کارگر خورده به دیوار بینیش شکسته هشتادوچهارمیلیون جریمه نقدی شدم که شصتوخورده اش را من باید پرداخت کنم این مبلغ روندارم داروندارم همین ملکه به اسمم ویارانه ما میخواستم بپرسم برام قسط بندیش میکنندیانه وکجاباید مراجعه کنم وچکارکنم تا قسط بندیش کنندممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید تا تقسیط شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قسط بندی میشه دادخواست اعسار بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله درخواست اعسار نمایید و دو شاهد مرد و یا 4 شاهد زن معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست اعسار از پرداخت
محکوم به را مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله دادخواست اعسار از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید