مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی

سلام بنده حساب بانکیم توسط فتا مسدود شده. به بانک مراجعه کردم گفت به دستور قضایی مسدود شده شماره نامه بهم دادن. به فتا زنگ زدم گفت باید حضوری بیاید میخواستم بدونم پلیس فتا به خاطر مسدودی حساب اجازه بازداشت بنده رو داره؟
البته من هنوز علت مسدودی رو نمیدونم اما غیر مستقیم بهم گفتن که شاکی داره حسابم. میخواستم بدونم من برای خواندن پرونده به پلیس فتا برم امکان داره که بتونن بنده رو جلب کنن؟
البته به دادگستری هم مراجعه کردم گفتن هیچ پرونده ای ندارم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر احضار شوید و نروید مسلما جلب میشوید. چون متهم هستید امکان خواندن پرونده را هم ندارید. باید وکیل بگیرید تا با اجازه قاضی بتواند پرونده را بخواند