مشاوره حقوقی رایگان - گوشی سرقتی

سلام. یکی از آشناهامون گوشی گم کرده که مدارکشو نداره حتی نمیتونست روشنش کنه الان گمش کرده و ب یکی شک داره و چون مدارکشو نداره بره شاکی بشه گفته اگ گوشیمو نیارین منم مدارک گوشی دوستمو ک خیلی مدل بالاترو گرون تره میبرم دادگاه و میگم این گوشیو دزدیدن. میخواستم بدونم میتونه همچین کاری انجام بده؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر امکان پذیر نیست و درصورت طرح شکایت تحت عنوان سرقت علیه ایشان با ارایه مدارک واهی امکان اینکه ایشان شکایت افترا(اعاده حیثیت) وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با شک و گمان و بدون دلیل و مدرک نمی توان علیه دیگران شکایت نمود و اتهام وارد کرد...

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام ایشان به‌عنوان مدعی باید بتوانند ادعای خود را اثبات کنند صرف ارائه مدارک و مستندات گوشی امکان اثبات وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما تکراری می باشد خدمت شما عرض شد می‌بایست مالکیت شما ابتدا اثبات شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و