مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام یک سال پیش گوشیم خراب بود صاحب کارم یک گوشی داد موقت دستم باشه بعد چند روز تماس گرفتن گفتن گوشی سرقتی هست من گوشی رو به صاحب کارم پس دادم که اون بفرستد برای صاحبش ولی متوجه شدم نفرستادن و قوه قضاییه حساب های بانکی من رو بسته ولی تو ثنا هیچ ابلاغیه ای ندارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید علت مسدودی حساب را برررسی کنید تا دقیقتر راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید اظهارات خود را بازگو کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به مرجع قضایی مراجعه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به مرجع مسوودی حساب مراجعه و دفاعیات خود را به همراه دلایل به آن مرجع ارائه دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حضورا از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید عدم اطلاع خویش را اثبات نمایید