مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یک طرفه

سلام، خسته نباشید. من خانم 25 ساله ای هستم که به علت این که شوهرم معتاد هست و یک سال و نیمی هستش که من از این آقا جدا زندگی میکنم و درخواست طلاق یک طرفه دادم. کارهای اداری را انجام دادم و شوهرم تا الان ابلاغیه به دستش رسیده ولی اصلا در جلسه هات حضور نداشته. میخواستم بدونم بعد از این که داور گرفتم و داور گفته خانم نمیتونه با این آقا زندگی کنه، چی میشه بعدش آیا حکم طلاق به من میدهند یا نه؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بستگی به دلایل و مستندات شما دارد ،درصورتیکه مطابق با ماده 1130 قانون مدنی ،عسر و حرج را اثبات کنید حکم طلاق صادر میشود.
موفق باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بتونید اعتیادش رو ثابت کنید حکم طلاق صادر میشه