مشاوره حقوقی رایگان - اراضی موات

سلام 18 سال کامل سن دارم میخوام اراضی موات رو به اسم خودم بگیرم ، و در صورتی که به اسم خودمم نمیدن به کمک یکی از نزدیکان بگیرم ، میخوام بدونم من شرایط گرفتن زمین رو دارم ؟ اصلا شرایط گرفتن اراضی موات چیه ؟ با کجا باید در این رابطه صحبت کنم ، کدوم اداره ؟ چقدر فرصت میدن زمین رو احیا کنم ؟ حتما باید قصد تملک داشته باشم ؟ اجاره باید بپردازم ؟ اگر اجاره باید بپردازم چقدر هست تقریبا ؟ هر کجای شهر که اراضی موات باشه و من درخواست احیای اون رو بدم ، اون زمین رو به من میدن ؟
و اگر نکته ای خودتون میدونید که کمک میکنه لطفا بگین
با تشکر از سایت شما

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید جهت این امر اقدام به ارایه طرح از طریق منابع طبیعی نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره منابع طبیعی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر به این صورت که شما می فرمایید امکان واگذاری اراضی موات
وجود نخواهد داشت

قبلا قبلا اراضی موات ، توسط هیات 7 نفره و در قالب طرح احیا اراضی موات به بعضی از اشخاص روستایی واگذار میشد ولی

ولی در حال حاضر ، امکان واگذاری اراضی موات وجود نخواهد داشت مگر با شرایط خاصی
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که در حال حاضر واگذاری اراضی موات وجود ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تماس بگیرید کامل توضیحات لازمه را دریافت دازید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اراضی مواد اصولا در وضعیت شما قابل انتقال نیست