مشاوره حقوقی رایگان - استراد مال منقول

سلام
با خانواده شوهرم یک سالی هست بینمون اختلاف افتاده و قهریم.
درخواست مهریه کردم ولی مدام وکیل انها اعتراض میزاره.
و امروز برام ابلاغیه امده که درخواست استراد طلاجاتی که در نامزدی و عقد و جشن گرفتن رو دارن.
در متن ابلاغیه نوشته شده استراد مال منقول
طلاجات هدیه داده شده بدلیل اختلاف فی مابین پس گرفته میشود.
شوهر و پدرشوهر میخوان بگیرن، در صورت فقدان باید خسارت داده بشه و به نرخ روز حساب شود.
سوال من اینکه ایا میتونن طلاجات رو بگیرن؟ در صورتی که نباشه باید خسارتی داده بشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر هدیه داده باشند و شما تصرف در آن کرده اید نمیتوانند پس بگیرند . با اینحال باید وکیل بگیرید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
اگر هبه بوده باشه و شما اونها رو به چیزی دیگه تبدیل کرده باشید یا عوض کرده باشید یا فروخته باشید دگر قابل رجوع نمیباشد و به قاضی بگید دیگر دست من نیستند و مثلا نیاز داشتم آنها را فروختم . در اینصورت دیگه قابل استرداد نیستند و همچنین بابت این قضیه خسارتی بر شما نیست . ضمنا میتوانید با یک وکیل دادگستری حضوری راهنمایی بگیرید