مشاوره حقوقی رایگان - وصیتنامه

باسلام
پدرم در قید حیات معتمدین محل رافراخوانده وازطریق شورای محل وصیتنامه نوشته ودران ذکرکرده بعدازان وصیتنامه ای اگه نوشته بشه اعتبارنداره.بعدازان برادرانم ازبیماریش استفاده کرده و خودوصیتنامه برایش می نویسند وام1ا میگیرند ایا اولی اعتبار دارد؟یادومی؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما بک پرونده کامل است که برای جواب قطعی باید اسناد و مدارک کامل و دقیق رویت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تنفیذ وصیت نامه اقامه نمایید و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اولی
در خصوص دومی تحت عنوان جعل باید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم وصیت نامه ها می بایست بررسی شود

چرا که اگر وسیله خود نوشته می بایست خودشان شخص نی را تنظیم کرده باشند

�ن به این معنی نمی باشد که سایر وصیت‌ها باطل است آنها باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر کسی اختیار اموال خود را دارد و می تواند هر چند بار که خواست وصیت کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بررسي قضايي بايد صورت پذيرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود آنچه معارض باشد وصیت موخر نافذ است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بررسی شود اگر وصیت نامه خودنوشت و با مهر و امضای خودش باشد معتبر است مگر اینکه به جهات قانونی بتوانید آنرا باطل کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اراده موخر معتبر می باشد مگر به طرق غیر قانونی و در شرایط عدم سلامت تنظیم شده باشد