مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تامین دلیل کارشناس در خصوص افت قیمت ماشین

باسلام
بنده در اثر ترکیدن لاستیک جلو با ماشینی (206مدل97) که در پارک بوده برخورد کرده ام اولا: آیا بنده مقصرم؟
دوما: زیان دیده درخواست تامین دلیل برای افت قیمت داده و مبلغ 16 میلیون تومان کارشناس اعلام کرده و بنده کارمند هستم و توان پرداخت ندارم از طرفی چون قطعات تعمیر نشده و تعویض شده نسبت به نظر کارشناس معترض هستم لطفا بنده را راهنمایی کنید که می شود افت قیمت را قسطی پرداخت کرد یا نه؟ و اصلا وقتی لاستیک ترکیده بازم من مقصرم؟ در شدت و درصد تقصیر من تاثیر دارد یا نه؟
بسیار از توجه شما متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر حکم قطعی صادر شده شما هیچ کاری نمیتوانید بکنید