مشاوره حقوقی رایگان - قانون کاهش مجازات

سلام
سوال اول:
طبق ماده 37 قانون کاهش مجازات جرایم خاص مصوب سال 1399 "تقلیل حبس تعزیری درجه 4 (10سال)به یک تا سه یعنی چ؟ یعنی پس از رضایت باید به 1/3 مدت حبس رسیده باشه که شامل تخفیف مجازات شود؟ دراینصورت بعداز 1/3 طی شده باقیمانده مدت با تخفیف و داشتن شرایط چند سال میشه؟
سوال دوم: اصلا پس از 1/3 سال با قید وثیقه میشه آزادی داشت؟راهنمایی بفرمایید
ضمنا محکوم شامل شرایط رضایت شاکی (انصراف از قصاص نفس و درحال رضایت نهایی هستند) .اعترافات محکوم درتحقیقات بازجویی و اظهار ندامت.بودن سرپرست فرزندش که درحال حاضر نزد والدینش باوجود کهولت سن و نامساعد بودن حال عمومی نگهداری میشه و هیچ کس دیگری نداره.همچنین حسن رفتار در مدت بازدداشت در ندامتگاه . آیا این موارد به تخفیفش کمک میکنه و داشتن بیماری دیابت هم میتونه یک از شرایط تخفیف باشه؟؟؟؟؟
سوال سوم: آیا قانون کاهش مجازات صرفا شامل مجازات جنبه عمومی میباشد؟
ممنون میشم زوتر پاسخ بدید.ممنونم

پاسخ ها :

قانون کاهش مجازات حبس تعزیری کاهش مجازات جنبه عمومی جرم