مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست مطالبه وجه دستمزد و اجناس خریداری شده بدلیل عدم امکان ابلاغ اعاده شد

با سلام و خسته نباشید شغل به تاسیسات و تهویه مطبوع است شخصی چندین بار با تلفن همراه من تماس گرفته و درخواست تعویض قسمتی از لوله کشی موتورخانه را داشت بازدید شد مبلغ دستمزد بهش گفته شده قبول کرد بنده کار شروع کردم در زمان انجام کار لوازم دیگری احتیاج شد ایشون به اسرار که بنده بخرم رفتم بعد از 400 به اشتباه خرید لوازم را و مجبور شدم دوباره خودم برم این لوازم را بخرم اگر نیم ساعت اجازه کار گرفتن کار تمام شده بود ولی درخواست کردن بمونه برای فردا فردا من رفتم در باز نکردن و ابزار کار منو نگه داشته به من ندادن دو روز مونده به کار کردن بند حل اختلاف شکایت کردم آدرس صحیح دادم و گفتم رد شده به دلیل امکان عدم ابلاغیه دادگاه شده و پرونده را نگاه کردم آدرس چیز دیگه بود تغییر پیدا کرده بود جالب اینجاست که مسئول رسیدگی به پرونده تماس گرفتن با موبایل ایشون بعد از چند دقیقه صحبت به بنده اعلان کردند نمیاد این آقا دو روز بعد از ابلاغیه برای بند آمد که درخواست شما رد شده الان من میتونم دوباره شکایت کنم از این شخص تقریبا یک سال گذشته ممنون میشم راهنمایی کنید
از وقتی که جهت راهنمایی بنده اختصاص دادید تشکر می کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد