مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

ملکی در دو طبقه بنا شده که در هم کف ان یک واحد و در طبقه فوقانی دو واحد مسکونی وجود دارد، راه رفت و امد همسایگان طبقه فوقانی از راه پله ای جدا و مالک طبقه هم کف نیز از حیاط به صورت جدا می باشد،ایا مالکین طبقه فوقانی با توجه به مشاع بودن حیاط حق استفاده از حیاط را دارند

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالکین حق استفاده از کلیه ی قسمتهای مشاعات را دارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دربی به حیاط ندارند و تنها راه عبور و مرور شماست حق رفت و آمد ندارند ولی توجه کنید که این حیاط مشاع هست ولی غیر مشترک می‌باشد و شما برای هرگونه تصرف نیاز به رضایت سایر مالکین دارید